Hakkımızda

Yaka Gizli Vadi Restaurant olarak sizleri doğayla iç içe muhteşem bir gün geçirmeye davet ediyoruz. Yemyeşil doğa içerisinde, şırıl şırıl akan suyun çıkardığı sesin verdiği terapi ile sizde bütün bir haftanın yada yılın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

Yaklaşık olarak 200 kişiyi ağırlayabilecek kapasitede olan tesisimiz de köy kahvaltısından, taze alabalığa kadar bir çok zengin yemek çeşidi mevcuttur. Doğal olarak elde edilen ürünlerden hazırlanıp sunulan serpme köy kahvaltısı ile sizde güne güzel başlayabilirsiniz.

Mutlu anlar, güzel bir kahvaltı ile başlar.

Fethiye – Saklıkent gezileriniz sırasında ara durağınız olmaya adayız. Çünkü iyi biliyoruz ki güzel bir kahvaltı ile güne başlamak sizi daha enerjik kılacaktır. Ama sabah kahvaltısını yaptım ve Saklıkent Kanyonu’nu görmek için daha fazla geç kalmak istemiyorum diyorsanız da hiç merak etmeyin. Çünkü dönüşte de sizleri Taze alabalık yemek ve üzerine türk kahvesi eşliğinde güzel bir sohbete davet ediyoruz.

Ayrıca alkol servisi de bulunan tesisimiz de dostlarınızla birlikte eğlenebileceğiniz, yeni dostluklar edinebileceğiniz dakikalar sizi bekliyor.

Tesisimiz içerisinde bulunan köşklerde dinlenebilir. Etrafta bulunan doğallığı izleyebilirsiniz. Yaz aylarının kavurucu sıcaklarından bunaldıysanız yada Fethiye’ye tatile geldiyseniz mutlaka bize de uğramalısınız. Çünkü sizi serinletecek bir süprizimiz var.

Zaten ilk görüşten itibaren kendinizi aile sıcaklığının içerisinde bulacağınız firmamızdan sizde ayrılmak istemeyeceksiniz. Halen daha bize uğramadıysanız çok şey kaybettiğinizi hatırlatmak isteriz.